Welkom bij Rubik Coaching

Waar ik samen met jou puzzel naar een gemotiveerde studie- of loopbaankeuze.


Weet jij nog van welke bezigheden jij de meeste energie krijgt?  En lukt het je om je interesses  en  kwaliteiten  samen  te  brengen  in  een  studie  of  baan?       In de huidige tijd werken we allemaal, vaak ook werken we lang en veel, maar steeds korter bij eenzelfde baan of baas. De huidige samenleving vraagt er om, om met goede loopbaancompetenties stil te staan bij jouw situatie, jouw wensen en jouw mogelijkheden. Om je werk lang leuk te houden is het voor iedereen nodig om je leven en baan regelmatig onder de loep te nemen. Soms gaat dit vanzelf, maar heel vaak is het ook fijn als er iemand hierin even echt met jou meekijkt.

Met mijn coaching probeer ik je meer inzicht te geven in de verschillende kleuren van jouzelf. We onderzoeken jouw kwaliteiten, jouw interesses, jouw waarden en normen en jouw meest ideale toekomst. Samen zoeken we daarin naar de stappen die jij kunt zetten om met vol vertrouwen te ontwikkelen in jouw juiste richting.

Welkom op de website van Rubik Coaching.  De plek waar ik je uitleg geef over mijzelf als coach, mijn werkwijze en mijn expertises.