Welkom bij Rubik Coaching

Waar ik samen met jou puzzel naar een gemotiveerde studie- of loopbaankeuze.


Weet jij nog van welke bezigheden jij de meeste energie krijgt?  En lukt het je om je interesses  en  kwaliteiten  samen  te  brengen  in  een  studie  of  baan?       In de huidige tijd werken we allemaal, vaak ook werken we lang en veel, maar steeds korter bij eenzelfde baan of baas. De huidige samenleving vraagt er om, om met goede loopbaancompetenties stil te staan bij jouw situatie, jouw wensen en jouw mogelijkheden. Om je werk lang leuk te houden is het voor iedereen nodig om je leven en baan regelmatig onder de loep te nemen. Soms gaat dit vanzelf, maar heel vaak is het ook fijn als er iemand hierin even echt met jou meekijkt.

Met mijn coaching probeer ik je meer inzicht te geven in de verschillende kleuren van jouzelf. We onderzoeken jouw kwaliteiten, jouw interesses, jouw waarden en normen en jouw meest ideale toekomst. Samen zoeken we daarin naar de stappen die jij kunt zetten om met vol vertrouwen te ontwikkelen in jouw juiste richting.

Welkom op de website van Rubik Coaching.  De plek waar ik je uitleg geef over mijzelf als coach, mijn werkwijze en mijn expertises.

2 gedachten over “Welkom bij Rubik Coaching”

  1. Annelies was a great help to me. I think it would have taken me twice the amount of time to find a job, had I had to do it on my own. She helped to look at job postings I was interested in, and was able to help me “translate” the requirements and transferrable skills that I could contribute to the jobs. She also sent me postings that she found were suitable for me, that I had never even considered. Her top quality was that she helped me to “Dutch-up” my CV and cover letters, which helped me to stand out from other candidates. She was always easy to talk to and quick to respond to any questions I had. Her knowledgeable background and friendly personality are the reason I recommend talking to Annelies at Rubik Coaching.

  2. Annelies helped me find my dream job here in Eindhoven. She is professional, easy to talk to, and very knowledgeable. Annelies helped me figure out where I wanted to work and helped me with my CV and cover letter. Her experience as an expat means that she truly understood what I was going through. I highly recommend Rubik Coaching!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *