Kosten en contact

Fijn dat je na het lezen van mijn website interesse hebt gekregen voor mijn coaching . Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie, jouw vraag en mijn mogelijkheden. Hierna en voordat je start, stel ik met jou een coachingscontract betreffende inhoud, plaats en prijs. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent.

De kosten van het gehele traject gaan echter samen met de duur van een traject, de intensiviteit en de locatie. Tijdens mijn coaching werk ik zowel vanuit thuis in Geldrop als vanuit een gehuurde locatie in Eindhoven.

Onderstaande informatie geeft je een beeld van de basistarieven.

Basis loopbaantraject : 6 gesprekken van 1,5 uur, inclusief gestandaardiseerde loopbaananker of MBTI test en verslaglegging : €540                                                                           Aan het einde van deze sessie heb je inzicht in jouw drijfveren, kwaliteiten, wensen en mogelijkheden hiermee. Ook heb ik je een aanzet gegeven in het optimaliseren van je CV en een start in jouw zoektocht naar passend werk. 

Bovenop de uurvergoeding geldt voor loopbaancoaching een BTW tarief van 21 %. De kosten voor loopbaancoaching, wanneer deze leidt tot een nieuw beroep of werk, zijn echter voor u belastingaftrekbaar.

Basis Studiekeuzetraject:  4 gesprekken van 75 min. Inclusief gebruik van materiaal voor oefeningen en verslaglegging €300,-

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn mogelijkheden?

Neem dan contact met mij op.

Annelies Hovestad  Rubik coaching

Ganseboom 29, Geldrop                                         

KvK nummer 73047767

+31 6 41778211                                                         

info@rubikcoaching.nl