Studiekeuze coaching


Lastig is het..     een keuze maken voor een MBO, HBO of WO. Iedereen doet dit, maar bij bijna niemand gaat dit proces vanzelf. Wanneer weet je nu dat je iets kiest wat echt bij jou past?

Als studiekeuzecoach kan ik je daar in een paar gesprekken bij helpen. Ik help je om vanuit jouw innerlijke motivatie te gaan kiezen. Samen gaan we in gesprek en aan de slag met oefeningen op basis van interesses, kwaliteiten en drijfveren op zoek naar een studierichting die de komende jaren echt bij je past. Daarna zoeken we naar aanleiding van jouw ervaringen en wensen over een opleiding naar specifieke opleidingen die voor jou een goede match zijn. Een goede keuze als basis voor je verdere loopbaanontwikkeling.

De begeleiding die ik bied vindt bij mij thuis plaats in mijn spreekkamer en is gebaseerd op jaren ervaring met studenten in het MBO, mijn kwalificaties als docent en pedagoog en de opleiding tot studiekeuzecoach die ik heb genoten van Annet Brinkhuis.

Een standaard studiekeuzetraject bestaat uit 4 contactmomenten van ongeveer 75 minuten en kost €300 euro. Na een intakegesprek beslissen we samen of een standaard traject of een traject op maat voor jou het paste past.