Hulp bij jouw studiekeuze.

Wat past er bij jou?


Lastig is het..     een keuze maken voor een MBO, HBO of WO. Of misschien wel voor een tussenjaar? Iedereen doet dit, maar bij bijna niemand gaat dit proces vanzelf. Wanneer weet je nu dat je kiest wat echt bij jou past?

Als studiekeuzecoach help ik je om te onderzoeken en te kiezen. We onderzoeken jou, we bekijken wat er bij jou past, we zoeken opleidingen die zouden kunnen en ik help je om te kunnen besluiten.

Deze basis leg ik met jou gedurende een studiekeuzetraject, een studiekeuzecheck , door jou te helpen bij een profielkeuze of om misschien wel eens bewust niet te gaan studeren en  te  kiezen voor een zinvol tussenjaar Ben je op zoek naar je eerste baan, kijk dan bij loopbaancoaching.

De begeleiding die ik bied vindt bij mij thuis plaats in mijn spreekkamer en is gebaseerd op jaren van professionele ervaring en opleiding met kinderen, jongeren en studenten.

Als studiekeuzecoach ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Studiekeuzecoaches en altijd in ontwikkeling. Meer informatie hierover vindt u op www.studiekeuzenederland.nl

Welke kwaliteiten zet jij in om je doel te bereiken?