Kosten Loopbaancoaching

Wanneer je een traject van coaching aangaat is dat altijd een traject dat we samen op maat maken. Iedereen is anders en heeft andere behoeften. 

Betreffende de kosten van een traject ben ik echter ook altijd graag gelijk transparant, zodat je niet na een kennismakingsgesprek alsnog voor verrassingen komt te staan.

De kosten van het gehele traject worden gebaseerd op de duur van een traject en de locatie. Tijdens mijn coaching werk ik zowel vanuit thuis in Geldrop als vanuit een gehuurde locatie in Eindhoven.

Voor de berekening van een traject ga ik uit van een uurvergoeding van € 60,- per uur voor gesprekken in Geldrop en €70,- per uur voor de gesprekken in Eindhoven.

Als voorbeeld:

Basis loopbaantraject : 6 gesprekken in Geldrop van 1,5 uur, inclusief gestandaardiseerde loopbaananker of MBTI test en verslaglegging : €540                                                                           Aan het einde van deze sessie heb je inzicht in jouw drijfveren, kwaliteiten, wensen en mogelijkheden hiermee. Ook heb ik je een aanzet gegeven in het optimaliseren van je CV en een start in jouw zoektocht naar passend werk. 

Bovenop de uurvergoeding geldt voor loopbaancoaching een BTW tarief van 21 %. De kosten voor loopbaancoaching, wanneer deze leidt tot een nieuw beroep of werk, zijn echter voor u belastingaftrekbaar.