Kosten Loopbaancoaching

Voor niets gaat alleen de zon op.. 🙂

Wanneer je een traject van coaching aangaat is dat altijd een traject dat we samen op maat maken. Iedereen is anders en heeft andere behoeften. 

Betreffende de kosten van een traject ben ik echter ook altijd graag gelijk transparant, zodat je niet na een kennismakingsgesprek alsnog voor verrassingen komt te staan.

Voor de berekening van een traject ga ik uit van een particuliere vergoeding van €70,- per gespreksuur. De uren die ik besteed aan verslaglegging en voorbereiding worden niet apart berekend.

Bovenop de uurvergoeding geldt voor loopbaancoaching wel een BTW tarief van 21 %. De kosten voor loopbaancoaching, wanneer deze leidt tot een nieuw beroep of werk, zijn echter voor u belastingaftrekbaar.

Basis loopbaantraject : 

6 Gesprekken in Geldrop van 1,5 uur, inclusief gestandaardiseerde loopbaananker of MBTI test en verslaglegging : 630 excl BTW 

Aan het einde van dit traject heb je inzicht in jouw drijfveren, kwaliteiten, wensen en mogelijkheden hiermee. Ook heb ik je een aanzet gegeven in het optimaliseren van je CV en een start in jouw zoektocht naar passend werk.