Loopbaancoaching

Wil jij graag werk doen dat past bij jouw leven en past bij jouw wensen?

Heb jij het idee dat er meer talent in je zit dan dat je nu laat zien?

En zie jij nog tijd en mogelijkheden genoeg om je verder of anders te gaan ontwikkelen? 

Als jij je herkent in deze vragen, dan ben ik voor jou de coach die jou verder kan helpen.

Het probleem

Binnen organisaties is er vaak oog voor jou als persoon, een persoon met een bepaald diploma en werkervaring. Zij gaan met jou in gesprek over de vervolgkansen die je binnen de betreffende organisatie zou kunnen hebben. Hierdoor zijn jouw kansen binnen een organisatie vaak al heel gekleurd. Jouw kansen worden gecreëerd door dat wat je al gedaan hebt, maar niet door dat wat jij echt graag wilt.

Mijn oplossing

In mijn coaching richt ik mij op twintigers die het beste uit zichzelf willen halen, maar wie dit wel op een eigen wijze willen kunnen doen.

Ik vind het belangrijk om in deze zoektocht jouw persoonlijkheid, je talenten en drijfveren en jouw privé-leven mee te nemen.

Ik koppel dus jouw loopbaanvraag in werk of studie aan jouw persoonlijk leven en de prioriteiten die je daarin wilt of kunt stellen. 

Methodiek:

Tijdens een loopbaantraject zijn er verschillende werkvormen die ik in kan zetten. In de basis gaan we aan de slag met jou als persoon en gaan we door middel van gesprek, oefeningen en veel visuele middelen al jouw eigenschappen en eigenaardigheden ontdekken.

Wanneer ik je een beetje ken, kan het inzetten van een talentenscan en andere digitale middelen je gaan helpen in de vormgeving van jouw loopbaanwensen en loopbaankansen.

Alle informatie die we over jou verzamelen leiden jou langzaam naar een veel concreter en gemotiveerd toekomstbeeld. Ze geven jou handvatten om jouw loopbaan weer zelf vorm te geven. Ze helpen jou om JOUW eigen pad te gaan bewandelen.

Wat is jouw passie?