TMA Talenten traject

Wil jij graag op concrete wijze jouw takenten, motivaties, drijfveren en ideale werkomgeving gaan onderzoeken? Dan kan een Taltententraject jou wel eens verder helpen.

Tijdens dit traject krijg je antwoord op de vragen:

  • Welke talenten zijn voor mij uniek.
  • Hoe hebben mijn talenten invloed op elkaar?
  • Waarin zou ik me goed kunnen ontwikkelen?
  • Welke werkomgeving past bij mij?

De analyse maakt duidelijk wat bij je past en wat niet; waar je energie van krijgt en wat je veel energie kost; waar je op je plek bent en waar niet. Een prima startpunt om je werkzame leven de juiste richting te geven!

Wat is het?

Binnen mijn talententraject werken we met de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Een veelgebruikt middel binnen organisaties en HRM processen.

De TMA Talentenanalyse helpt je om inzicht te krijgen in jouw aangeboren en ontwikkelbare talenten vergeleken met de gemiddelde Nederlandse Beroepsbevolking. Hij helpt je op meerdere momenten in je leven.

Wat moet ik doen?

Wanneer je interesse hebt om alleen de TMA talentenscan af te nemen, dan starten we met een telefonische of persoonlijke intake van 45 minuten.

Hierna ontvang je via een email jouw persoonlijke link naar het onderzoek. Je logt zelf in en gaat zelf eerst rustig aan de slag. Na het doorlopen van de online scan a.d.h.v. 170 vragen, worden jouw talenten en drijfveren in een rapport visueel gemaakt.

Hierna heb je een afspraak van 2 uur met mij. Hierin bespreken we jouw situatie en doorlopen we jouw rapport. Door kritische vragen kom je tot eigen antwoorden en bespreken we jouw originele vraag.

Naast je sterke kanten, is er in de rapportage en bespreking ook aandacht voor je valkuilen, de wijze waarop mensen met jou het beste kunnen communiceren én wat een ideale werkomgeving voor je is.

Voor wie?

Ik richt me als doelgroep vooral op jong volwassenen tot 30 jaar. De Talentenscan is echter in te zetten voor iedereen die snel en doeltreffend voor zichzelf helder wil hebben wat bij hem/haar past en hoe zich verder te ontwikkelen.

Wat kost het?

Intake, online testomgeving, uitgebreidde rapportage en 2 uur nabespreking: €290,- (excl. BTW)

Talenten-loopbaan-traject

Aanvullend op het talententraject kun je ook het traject uitbreiden tot een loopbaantraject. Door minimaal 3 extra gesprekken koppelen we jouw persoonlijkheid aan concrete stappen naar een nieuwe baan. We vergelijken interessante vacatures met jouw persoonlijkheid, wensen en verlangens. Zo krijg jij een goed beeld van wat je graag zou willen, wat er bij je past en wat er op korte of langere termijn wel/niet mogelijk is. Ook leer je om zelf kritisch te gaan kijken en jouw loopbaan en hoe je deze beter zelf kunt gaan sturen.

Sta jij open voor mijn loopbaancoaching in Geldrop, neem dan nu contact met me via info@rubikcoaching.nl of BEL! 06 41778211 als jij jouw loopbaanvraag op deze wijze wilt gaan onderzoeken!