Loopbaantraject

Wat kun jij verwachten van een loopbaantraject.

In 5 tot 7 gesprekken gaan we samen aan de slag met jouw vraag.
We onderzoeken samen jouw persoonlijkheid door jezelf als kind, puber en als jong volwassene door een nieuwsgierige bril te gaan bekijken. We koppelen jouw loopbaanvraag aan jouw persoonlijk leven en jou als persoon.

We bekijken samen welke interesses en talenten jij wilt inzetten.  Jij creëert een gemotiveerd toekomstbeeld. De stapjes die je moet zetten om daar te komen, dat is de laatste stap. Ik kan je helpen onderzoeken, helpen keuzes te maken. Pas als jouw toekomstvisie helder is, gaan we aan de slag met de eerste stappen in het heden.  Daarna moet je aan de slag met netwerken en solliciteren.

Kun je dat zelf, prima!  Vind je dat moeilijk, dan help ik je graag !

Persoonlijkheidsonderzoek
Het maken van een persoonlijkheidsonderzoek, een talentenscan of een beroepsinteressetest behoort tot de mogelijkheden. Vaak werk ik hiervoor met de TMA.

We onderzoeken dit eerst aan de hand van oefeningen en gesprek, maar ook behoren een persoonlijkheidstest, talentenscan of beroeps- of studie-interessetest tot de mogelijkheden. Deze zorgen er dan voor dat je nog kritischer naar jezelf gaat kijken. Klopt die uitslag bij mij? Waarom wel of waarom niet?

Hoe los je dat op?

Als je eigen omgeving je niet kan helpen. Dan is een loopbaancoach misschien een oplossing. Soms wordt een loopbaancoach vanuit jouw werkgever ook geadviseerd en betaald. Een loopbaancoach kan jou helpen om al jouw puzzelstukjes weer te ordenen en naar de toekomst te gaan kijken.

Als loopbaancoach richt ik me vooral op jongeren tot 30 jaar in de eerste fases van hun carrière. Ik richt me op twintigers die een nieuwe stap zoeken, maar wie dit wel op hun eigen manier willen kunnen doen.

Interesse in een loopbaantraject? Lees dan verder.