Waarom een ontwikkeladvies?

In Nederland is de arbeidsmarkt in beweging. Steeds minder mensen hebben een vast contract en ook steeds minder is dat gewenst. Toch brengt de huidige situatie wel veel onzekerheid met zich mee. De huidige arbeidsmarkt vraagt van jou als werknemer daarom om flexibel en toekomstgericht te zijn.

Voor jou als werknemer is het belangrijk dat je weet ‘wie je bent’, ‘wat je wilt’ en ‘wat je kunt’ en vooral dat je dat ook los ziet van 1 vaste werkgever.

Belangrijk is het dat jij van jezelf weet waar je op werkgebied op je plek bent en dat je kunt denken in kansen en mogelijkheden.

De overheid wil je daar graag een handje bij helpen. Vanaf 1 augustus is de Subsidieregeling NL leert door van start gegaan. Dit traject t.w.v.€700,- wordt door de overheid betaald. Als erkend coach ben ik aangesloten. Als loopbaancoach bied ik je dit ontwikkeladvies.

Ben jij onzeker over werk of over het voortzetten van je huidige baan?

Dan kan ik je daarbij helpen.

De aanvraag van de subsidie verloopt via mij. Ik meld jou aan via het ontwikkeladviesportaal van de overheid. Ik krijg na aanmelding gelijk bevestiging of het budget in deze subsidie nog toereikend is en bevestig deze dan op jouw naam.

 Wat houdt dit traject in:

  1. Telefonische kennismaking.
  2. Via email krijg je van mij een uitnodiging en de vraag om een akkoord. Als je akkoord gaat lever je mij diverse persoonsgegevens aan waarmee ik de subsidie voor jou ga aanvragen.
  3. Na deze aanvraag krijg jij vanuit het ministerie een vraag om bevestiging.
  4. Na jouw bevestiging krijg ik de akkoord om met jou van start te gaan.
  5. Ter voorberieidng van het traject ga je thuis aan de slag met een online persoonlijkheids- en  interesse onderzoek en vanuit hier ga je ook aan de slag met de arbeidsmarktscan.
  6. Gedurende 4 hierop volgende gesprekken gaan we samen aan de slag met jouw toekomstperspectief. We gaan op zoek naar jouw drijfveren, competenties, talenten en mogelijkheden.
  7. Tijdens het laatste gesprek ontvang je van mij alle rapportages overzichtelijk bij elkaar en ontvang je jouw ontwikkeladvies op papier. Hiermee heb jij weer meer focus en meer mogelijkheden voor jouw toekomst.  Je hebt inzicht in jezelf, je mogelijkheden en jouw kansen op de arbeidsmarkt in jouw omgeving.

Heb je Interesse? Meld je dan snel.

06 41778211

Info@rubikcoaching.nl

Wanneer je na een kennismaking aan geeft te willen starten, vraag ik de subsidie aan bij de overheid. Is dit overheidsbudget nog toereikend, dan gaan wij starten.