Talententraject

Stel je eens voor:

Een baan waar je ‘s morgens voor op staat en die jou energie geeft. Een baan waarin je met mensen werkt die bij jou passen. Een baan waarin je trots bent op de diensten of producten die je levert.

Binnen deze baan zet jij jouw talenten met overtuiging in en zie ook de kansen om te groeien. De ideale baan! Bestaat deze al of creëer je die zelf? Met een talententraject kom je hier achter.

Hoe?

Na een kennismakingsgesprek ga jij online aan de slag met de KICKOR Talentenscan. De KICKOR  (TMA 170) is een vragenlijst van 170 vragen en stellingen die jouw drijfveren en talenten onderzoekt.

De rapportage die hieruit ontstaat is de waardevolle input voor 1 of meer coachgesprekken daarna. Een voorbeeld van de rapportage vind je hier.

Doel:
Jij komt jij er achter wat je echt belangrijk vindt, wat je goed kunt en wat jij nodig hebt aan sfeer, communicatie en management om je prettig te voelen binnen een organisatie.

http://www.kickor.nl

Kickor Sprint

Kleine investering, helder resultaat

Kickor Sprint is geschikt voor jongeren die inzicht willen krijgen in hun drijfveren en mogelijke talenten, maar geen verdere begeleiding of coaching willen.

Het traject bestaat uit een TMA en een gesprek van maximaal 1,5 uur.

In dit gesprek bespreken we de uitslag van jouw talentenrapport en het competentiepaspoort. Je krijgt uitleg over de analyse en leert jouw verslag te lezen.

Dit gesprek vindt online of face-to-face plaats.

Kosten Kickor Sprint: €250,- inclusief BTW

Kickor Compleet

Meer aandacht, meer verdieping

Kickor Allround is bedoeld voor jongeren die behoefte hebben aan een verdieping op het gebied van een studiekeuze of carrière. Naast het bespreken van de TMA talentenscan gaan we dieper in op jouw vragen en doelstelling.  Deze gaan we in drie sessies samen onderzoeken. Afhankelijk van jouw vraag en situatie is uitbreiding altijd mogelijk.

Hoe ziet dit er uit: 

Start:           (online) Kennismakingsgesprek van 45 minuten.

Thuis:          Maken van TMA 170.

Gesprek 1:  Nabespreken van de talentenscan rapportage en verdiepen van jouw coachingsvraag.

Thuis:           Aan de slag met de beroepsinteressetest en/of capaciteitenanalyse eventueel aangevuld met een andere opdracht.

Gesprek 2:    Situatieschets en bewustwording van de eigen situatie en toekomstperspectieven.

We kijken samen naar de toekomst. Welke mogelijkheden heb jij en welke consequenties hebben jouw keuzes. Wat is er voor jou belangrijk?

Thuis:           Aan de slag met 360 graden feedback en het onderzoeken van jouw  kernwaarden.

Gesprek 3.   Bespreken vorige bijeenkomst + huiswerk 360 graden feedback.

We maken jouw aanzet tot het ontwikkelplan. Dit ontwikkelplan krijg je concreet mee vanuit deze 3 gesprekken.

Kosten Kickor Compleet: €500,- inclusief BTW